Nou caz de discriminare: Asistentă medicală din Cluj, dată afară din locuinţă de proprietar de teama coronavirusului

O asistentă medicală de la Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca a fost dată afară de proprietar din locuinţa în care stătea cu chirie, de frica noului coronavirus.

3998 afișări
Imaginea articolului Nou caz de discriminare: Asistentă medicală din Cluj, dată afară din locuinţă de proprietar de teama coronavirusului

Sursa foto: Profimedia

Asistenta medicală din Cluj a anunţat pe Facebook că proprietarul locuinţei i-a transmis că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu ea în aceeaşi casă.

„Sunt asistent medical, iar duminică am fost dată afară din locuinţă de proprietar (a spus că nu-şi poate asuma riscul de a locui cu mine în aceeaşi casă) de frica...virusului. Momentan, stau cu cineva, dar e un provizorat. Lucrez la Chirurgie 3, iar dacă aveţi informaţii despre o garsonieră vă rog P.M. Mă aştept la oferte decente. Poate fi şi o cameră la casă”, a scris asistenta.

Managerul Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca, Mihai Mleşniţe, de care aparţine Clinica Chirurgie 3, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că, momentan, asistenta locuieşte la fiica sa.

„Am făcut demersuri să îi venim în ajutor şi, cu sprijinul unor oameni de suflet, avem o ofertă de locuinţă pentru doamna asistentă de la Clinica Chirurgie 3. Gestul acelui proprietar mi se pare jenant”, a spus Mleşniţe.

Asistenta lucrează de un an la Clinica Chirurgie 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici