Noua lege a pensiilor se află pe agenda întâlnirii dintre Dragnea şi Vasilescu - surse

O parte din liderii PSD şi miniştrii social-democraţi şi-au programat pentru miercuri, la Parlament, întâlniri cu preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, pe fondul discuţiilor din Guvern privind rectificarea bugetară şi a legii pensiilor, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

1842 afișări
Imaginea articolului Noua lege a pensiilor se află pe agenda întâlnirii dintre Dragnea şi Vasilescu - surse

Noua lege a pensiilor se află pe agenda întâlnirii dintre Dragnea şi Vasilescu - surse

Potrivit surselor citate, premierul Viorica Dăncilă nu participă la discuţiile programate în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, este unul din miniştrii aşteptaţi să se întâlnească miercuri cu Dragnea, au spus MEDIAFAX surse politice. Noua lege a pensiilor, aflată în lucru la ministerul Muncii, figurează pe agenda discuţiei Dragnea - Vasilescu, potrivit surselor citate.

Întâlnirile demnitarilor cu liderul PSD, care nu apar în programul oficial al miniştrilor, au loc în contextul discuţiilor din Guvern privind rectificarea bugetară.

Liviu Dragnea s-a întâlnit şi luni şi marţi cu miniştri PSD în biroul său din Camera Deputaţilor, dar şi cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici