Nouă percheziţii în Mehedinţi, fiind vizate grupări specializate în furturi şi contrabandă

Nouă percheziţii au loc, joi dimineaţă, în judeţul Mehedinţi, pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în furturi şi contrabandă cu ţigări, la acţiune participând aproximativ 350 de poliţişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

143 afișări
Imaginea articolului Nouă percheziţii în Mehedinţi, fiind vizate grupări specializate în furturi şi contrabandă

Nouă percheziţii în Mehedinţi, fiind vizate grupări specializate în furturi şi contrabandă (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Mehedinţi, comisar şef Ştefan Ponea, percheziţiile au loc la Strehaia, Vânju Mare, Drobeta Turnu Severin, Orşova, Baia de Aramă şi Drobeta Turnu Severin, fiind vizate mai multe grupări infracţionale.

Conform sursei citate, sunt vizate persoane suspectate de contrandă cu ţigări şi furturi, până acum fiind confiscate 10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă de la o locaţie din comuna Butoieşti.

La acţiune participă poliţişti de la Investigaţii Criminale, Investigarea Fraudelor, Serviciul Rutier, dar şi forţe de la Serviciul de Intervenţie Rapidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici