Nouă persoane evacuate dintr-un hotel din Gorj, după un incendiu la un atelier de croitorie

Nouă persoane au fost evacuate, joi seara, dintr-un hotel din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, după ce un atelier de croitorie a luat foc. Trei persoane au primit îngrijiri medicale. Acestea au inhalat fum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

602 afișări
Imaginea articolului Nouă persoane evacuate dintr-un hotel din Gorj, după un incendiu la un atelier de croitorie

Nouă persoane evacuate dintr-un hotel din Gorj, după un incendiu la un atelier de croitorie

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, a declarat că toate persoanele cazate au fost evacuate.

"Din primele informaţii, incendiul se manifesta la o cameră situată la etajul I al clădirii. S-au autoevacuat opt persoane, o persoană a fost evacuată de către forţele ISU.Trei persoane au fost examinate medical", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim.

Primele informaţii arată că incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit la atelierul de croitorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici