Ministrul Sportului, despre accidentul în urma căruia a rămas fără laba piciorului: Viaţa trebuie trăită la maximum

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a vorbit duminică, pe pagina sa de Facebook, despre accidentul pe care l-a suferit în urmă cu 25 de ani, în urma căruia a rămas fără laba piciorului: „Mi-am dat seama că viaţa trece repede şi trebuie să o trăiesc la maximum”.

1629 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sportului, despre accidentul în urma căruia a rămas fără laba piciorului: Viaţa trebuie trăită la maximum

Ministrul Sportului, despre accidentul în urma căruia a rămas fără laba piciorului: Viaţa trebuie trăită la maximum

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a descris duminică pe reţeaua de socializare cum şi-a revenit după accidentul produs în urmă cu 25 de ani.

„Acum 25 de ani, mă trezeam într-un spital din Luduş, după accidentul de maşină din noaptea de 24 ianuarie. Cu o seară înainte, eram încă unul dintre cei mai talentaţi patinatori de viteză, iar la doar câteva ore distanţă, în dimineaţa următoare, nu mai aveam laba piciorului drept. Atunci nu înţelegeam ce mi se întâmplase sau de ce mi se întâmplase o asemenea tragedie. Renunţasem la toată copilăria mea pentru sportul de performanţă. Devenise scopul meu, motivaţia mea, sensul existenţei mele. Şi, brusc, totul se năruise. După foarte scurt timp, însă, mi-am dat seama, ca printr-o revelaţie, că viaţa trece repede şi că trebuie să o trăiesc la maximum. Să mă înalţ peste problema mea. Să o transform într-un nou început”, a scris ministrul pe Facebook.

Acesta susţine că a ajuns ministru al Sportului „datorită caracterului meu, a curajului, a ambiţiei şi a continuităţii. Toate acestea m-au făcut ceea ce sunt în prezent”.

„Fiţi curajoşi, aveţi încredere să visaţi şi putere să nu renunţaţi!”, este mesajul pe cate Eduard Novak l-a transmis cititorilor săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici