Nu ai job? Cum să-i faci pe angajatori să te caute ei pe tine

Cum ar fi să nu faci nimic pentru a-ţi căuta un loc de muncă şi să te trezeşti dintr-o dată că eşti sunat de posibili angajatori? Poate părea o utopie, mai ales în zilele noastre, când concedierile masive din ultimii doi ani au făcut ca bătaia pe joburile vacante să devină acerbă, dar nu este imposibil, informează www.incont.ro.

52 afișări
Imaginea articolului Nu ai job? Cum să-i faci pe angajatori să te caute ei pe tine

Nu ai job? Cum să-i faci pe angajatori să te caute ei pe tine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şi ca să fii căutat de angajatori nu trebuie să fii cine ştie ce somitate în domeniu, dar trebuie să ştii câteva mici trucuri ca să te faci remarcat. Iată mai jos câteva sfaturi pentru căutătorul modern de job!

Pentru a-ţi face şi pentru a fi activ pe blog este nevoie de timp, energie şi creativitate.

Deşi micul site creat de tine poate avea orice temă vrei tu, pentru a atrage atenţia posibililor angajatori ar fi bine ca postările de pe blog să fie legate de industria în care ai vrea să te angajezi.

Blogul poate fi, de asemenea, şi un loc în care să te prezinţi, îţi postezi CV-ul şi detalii despre activitatea profesională sau în care demonstrezi cât de bine te pricepi la domeniul în care activezi.

Citeşte mai multe despre cum să-i faci pe angajatori să te caute ei pe tine pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici