Nu-ti găseşti job pe site-urile de recrutare? Alte metode de a te angaja rapid!

Căutarea unui loc de muncă înseamnă cercetarea în amănunt a pieţei muncii, dar şi perseverenţă şi iar perseverenţă. Iar într-o lume care se mişcă cu viteza luminii ar trebui să ne mişcăm la fel. Crezi că să cauţi în fiecare zi pe site-urile cu anunţuri de angajare este de ajuns pentru a-ţi găsi jobul visat? Specialiştii spun că este doar o etapă...necesară, dar nu şi suficientă.

70 afișări
Imaginea articolului Nu-ti găseşti job pe site-urile de recrutare? Alte metode de a te angaja rapid!

Nu-ti găseşti job pe site-urile de recrutare? Alte metode de a te angaja rapid! (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

De cele mai multe ori, locurile de muncă libere sunt ocupate înainte de a fi anunţate pe site, pentru că în ziua de astăzi funcţionează foarte bine relaţiile sau "pilele", mai pe româneşte. De aceea, foarte important este să ştii cu cine să te împrieteneşti sau unde să cauţi după jobul pe care îl vrei!

Poate că nu ţi-ai ales modalitatea cea mai bună de a-ţi căuta un job.

Specialiştii în resurse umane consideră că drumul cel mai sigur pentru a obţine locul de muncă pe care îl vrei este să te duci direct la sursă. Cu alte cuvinte, dacă îţi doreşti neapărat să lucrezi într-o anumită companie, cel mai indicat este să iei legătura direct cu departamentul de resurse umane.

Citeşte mai multe despre metodele de a te angaja rapid pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici