Numai cei cu venituri mari pot ieşi din capcana creditelor în franci

Creditele în franci elveţieni s-au dovedit o adevărată capcană pentru cei care doreau în anii de boom să împrumute sume cât mai mari, însă situaţia nu este fără ieşire, cel puţin pentru aceia care au venituri lunare mari, spune Anca Bidian, CEO al Kiwi Finance, cel mai mare broker local de credite.

27 afișări
Imaginea articolului Numai cei cu venituri mari pot ieşi din capcana creditelor în franci

Numai cei cu venituri mari pot ieşi din capcana creditelor în franci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Creditele în franci nu au fost pentru sume mici, iar soldul (exprimat în euro - n. red.) chiar a crescut între timp. Sigur că pentru client un venit de 4.000-5.000 de lei este obligatoriu ca să se poată califica acum la credit", spune Bidian.

Totul depinde însă de cât de mult s-a îndatorat clientul de la bun început, cum i-a evoluat venitul între timp, dar şi de nivelul dobânzii.

Citeşte mai multe despre creditele în franci pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici