Video Numărul de urgenţă 112, în pericol de a fi blocat de şoferii prinşi în trafic în Capitală

Numărul unic de urgenţă 112 este în pericol de a fi blocat din cauza apelurilor de la şoferii care sună pentru a reclama blocajele în trafic pe străzile din Bucureşti, a declarat, miercuri seară, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), colonelul Adrian Fulea.

3 afișări

Potrivit lui Adrian Fulea, din cauza numărului mare de apeluri venite de la şoferii care reclamă blocajele existente în trafic există riscul ca acest număr de urgenţă să se blocheze.

"Îi rugăm pe şoferi să nu mai apeleze numărul de urgenţă 112, pentru că acest număr este destinat cazurilor în care sunt periclitate siguranţa şi sănătatea, pentru problemele apărute în trafic aceştia putând apela numărul 9544 al Brigăzii Poliţiei Rutiere", a spus Adrian Fulea.

Numărul 112 este destinat apelurilor de urgenţă, referitoare la incendii, accidente, urgenţe medicale, dezastre şi alte evenimente care implică intervenţia rapidă a serviciilor specializate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, miercuri seară, pentru MEDIAFAX, că circulaţia pe majoritata arterelor din Bucureşti este blocată ca urmare a precipitaţiilor abundente şi a faptului că mulţi bucureşteni au decis să circule cu maşina în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici