Nuţu Cămătaru, amendat pentru că a plecat din penitenciar pe cal, faptă interzisă în mediul urban

Nuţu Cămătaru a fost amendat, miercuri, de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, cu 120 de lei, pentru că a plecat din Penitenciarul Jilava pe cal, faptă interzisă în mediul urban, potrivit Codului Rutier.

125 afișări
Imaginea articolului Nuţu Cămătaru, amendat pentru că a plecat din penitenciar pe cal, faptă interzisă în mediul urban

Nuţu Cămătaru, amendat pentru că a plecat din penitenciar pe cal, faptă interzisă în mediul urban (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Poliţiştii rutieri i-au întocmit lui Nuţu Cămătaru proces-verbal, el încălcând articolul 99 din Codul Rutier, privind nerespectarea regulilor de circulaţie de către conducătorii de animale, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, a fost sancţionat conform articolului 62, privind regimul de aplicare al sancţiunilor la Codul Rutier, au precizat sursele citate.

Amenda în cazul lui Nuţu Cămătaru este între 120 şi 180 de lei, el primind sancţiunea minimă. Totodată, dacă plăteşte în 48 de ore, Cămătaru este scutit de jumătate din suma datorată.

Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, a ieşit, miercuri dimineaţă, din Penitenciarul Jilava, la poartă acesta încălecând pe unul din cei trei cai preferaţi cu care l-au aşteptat fiul său şi alţi apropiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici