O a doua prăbuşire a avut loc la Carrefour Vitan, când serviciile de intervenţie au intrat

O a doua prăbuşire a avut loc la complexul comercial Carrefour Vitan, când serviciile de intervenţie şi echipajele de ambulanţă au început să evalueze prima prăbuşire a tavanului fals, au afirmat surse oficiale, aflate la locul accidentului.

81 afișări
Imaginea articolului O a doua prăbuşire a avut loc la Carrefour Vitan, când serviciile de intervenţie au intrat

O a doua prăbuşire a avut loc la Carrefour Vitan, când serviciile de intervenţie au intrat (Imagine: Lucian Alecu/Arhiva Mediafax Foto)

Tavanul s-a prăbusit la etajul întâi, deasupra scării rulate ce ducea la restaurantele de jos. Concret, o bucată foarte mare din tavanul fals din rigips a căzut, iar la scurtă perioadă, în aceeaşi zonă, s-a desprins o altă parte, pompierii fiind învăluiţi în praf, iar timp de câteva minute nu au mai văzut nimic.

Şi pompierii, şi ambulanţierii declară că nu sunt victime.

Ei spun că există riscul să se mai desprindă bucăţi din tavan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici