O administraţie locală construieşte un bloc de apartamente pentru medici chiar în curtea Spitalului Judeţean

La Galaţi se construieşte primul bloc ANL pentru specialiştii din sănătate. Imobilul este ridicat în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă din oraş. O parte din investiţie este suportată de la bugetul judeţului Galaţi.

123 afișări
Imaginea articolului O administraţie locală construieşte un bloc de apartamente pentru medici chiar în curtea Spitalului Judeţean

O administraţie locală construieşte un bloc de apartamente pentru medici chiar în curtea Spitalului Judeţean

Clădirea care se construieşte în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă are 20 de apartamente, 10 cu o cameră şi 10 cu două camere, şi este destinată personalului medical din sistemul sanitar gălăţean. În prezent, constructorul lucrează la mansarsa imobilului cu patru etaje.

„Lucrările la blocul ANL din curtea Spitalului sunt în plină desfăşurare. Constructorul lucrează la mansarda blocului, urmând ca în perioada următoare să monteze şi acoperişul. De asemenea, se lucrează şi la finisajele interioare. O parte din instalaţia sanitară a fost montată, iar de săptămâna viitoare vor începe lucrările şi la partea electrică”, a anunţat, pe Facebook, Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Instituţia gălăţeană participă la investiţie cu terenul şi asigură fondurile necesare pentru reţelele de utilităţi, iar blocul este construit pe cheltuiala Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. În etapa a doua a proiectului, în curtea Spitalului Judeţean din Galaţi va fi construit încă un bloc pentru medici şi alţi angajaţi din sectorul sanitar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici