FOTO O adolescentă din Tulcea la care ambulanţa nu putea ajunge a fost salvată de pompierii botoşăneni cu o şenilată

O adelescentă în vârstă de 15 ani din localitatea Ceamurlia de Jos, judeţul Tulcea, care acuza dureri abdominale puternice, a fost salvată de pompierii botoşăneni, în condiţiile în care ambulanţa nu a putut ajunge la ea din cauza drumurilor blocate de zăpadă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1587 afișări
Imaginea articolului FOTO O adolescentă din Tulcea la care ambulanţa nu putea ajunge a fost salvată de pompierii botoşăneni cu o şenilată

O adolescentă din Tulcea la care ambulanţa nu putea ajunge a fost salvată de pompierii botoşăneni cu o şenilată

Adolescenta din localitatea Ceamurlia de Jos, judeţul Tulcea, a acuzat dureri abdominale puternice, însă ambulanţa nu a putut ajunge la ea din cauza drumurilor blocate.

Ea a fost preluată cu o şenilată a ISU Botoşani şi transportată la Centrul de Permanenţă de la Babadag pentru a primi asistenţă medicală de urgenţă.

Două echipaje din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Botoşani şi Dorohoi au fost detaşaste în judeţele Brăila şi Tulcea. Aceştia s-au deplasat cu o şenilată UTV şi o autofreză de zăpadă mulţifuncţională.

Meteorologii au prelungit codul roşu de viscol pentru Constanţa şi Tulcea până la ora 18.00, iar în judeţele Buzău, Brăila şi Vrancea până la ora 16.00. Anterior, avertizarea era valabilă până la ora 13.00.

În zonele menţionate se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, zăpadă puternic viscolită şi troienită, vizibilitate redusă spre zero.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici