O aeronavă Emirates Airlines a aterizat forţat pe Otopeni

O aeronavă Airbus A330 a Emirates Airlines, cu 194 de pasageri la bord, care efectua o cursă de la Dubai către Frankfurt, a aterizat, marţi seara, de urgenţă, pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni din cauza activării unor senzori de fum din cală.

7 afișări
Imaginea articolului O aeronavă Emirates Airlines a aterizat forţat pe Otopeni

O aeronavă Emirates Airlines a aterizat forţat pe Otopeni

"Piloţii au luat decizia de a ateriza pe aeroportul Henri Coandă, conform procedurilor, după ce s-au activat senzorii de fum din cală. Pasagerii au fost debarcaţi, iar o echipă tehnică de la Otopeni verifică aeronava. În cazul în care găsesc o defecţiune pasagerii vor fi direcţionaţi către alte curse sau se va pune la dispoziţia lor un alt avion. Dacă mecanicii vor ajunge la concluzia că a fost o alarmă falsă, pasagerii îşi vor continua drumul cu aceeaşi aeronavă", a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul general al Direcţiei Aviaţiei Civile, Cătălin Radu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici