O aeronavă Tarom a aterizat de urgenţă la Timişoara după ce unei pasagere i s-a făcut rău

O aeronavă a companiei Tarom care circula pe ruta Roma - Iaşi a aterizat de urgenţă la Timişoara, duminică seară, din cauza unei femei aflate la bord şi care avea probleme medicale, pasagera fiind preluată de o ambulanţă.

1013 afișări
Imaginea articolului O aeronavă Tarom a aterizat de urgenţă la Timişoara după ce unei pasagere i s-a făcut rău

O aeronavă Tarom a aterizat de urgenţă la Timişoara după ce unei pasagere i s-a făcut rău (Imagine: Lucia Efrim/Arhiva Mediafax Foto)

"Piloţii au solicitat aterizarea de urgenţă pe Aeroportul din Timişoara deoarece aveau la bord o pasageră de aproximativ 40 de ani, cu probleme medicale", a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara "Traian Vuia", Daniel Idolu.

Potrivit acestuia, femeia a fost preluată de o ambulanţă şi va fi dusă la un spital din Timişoara, urmând ca în scurt timp cursa aeriană să îşi continue zborul spre destinaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici