O ambarcaţiune s-a scufundat în Dunăre, în zona Sulina. O persoană s-a salvat, alta e căutată - FOTO

O ambarcaţiune în care erau două persoane s-a scufundat, joi noaptea, în Dunăre, în zona localităţii Sulina, judeţul Tulcea. Un bărbat de 47 de ani, din Bucureşti, este căutat, vineri, în vreme ce altă persoană a reuşit să ajungă la mal.

929 afișări
Imaginea articolului O ambarcaţiune s-a scufundat în Dunăre, în zona Sulina. O persoană s-a salvat, alta e căutată - FOTO

O ambarcaţiune s-a scufundat în Dunăre, în zona Sulina. O persoană s-a salvat, alta e căutată

Poliţia Tulcea a transmis vineri dimineaţa că Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea a fost sesizati cu privire la faptul că pe fluviul Dunarea, în zona localităţii Sulina, o ambarcaţiune s-ar fi scufundat.

Din primele verificări, se pare că este vorba de o ambarcaţiune acostată la mal, la bordul căreia se aflau două persoane. Ambarcaţiunea ar fi luată apă din motive necunoscute, iar ulterior s-a scufundat.

Una dintre persoanele aflate în barcă a ajuns la mal, iar un bărbat de 47 de ani, din Bucureşti, a dispărut în apele fluviului Dunărea.

„Bărbatul a fost căutat în zona producerii evenimentului, fără a fi găsit. În continuare se efectuează activităţi de căutare de către poliţişti împreună cu reprezentanţi ANR pentru găsirea persoanei dispărute şi stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis, vineri, reprezentanţii Poliţiei Tulcea.

La căutări participă şi reprezentanţi ai ISU şi ai Poliţiei de Frontieră.

Potrivit ISU Tulcea, ambarcaţiunea s-a scufundat în jurul orei 23.00, între mila 5-6.

Persoana care reuşit să fie adusă la mal a fost salvată de nişte pescari din zonă.

„Persoana salvată de pescari a fost preluată de echipajul ambarcaţiunii de la Căpitănie, în şoc hipotermic, ulterior transportată la Sulina”, spun reprezentanţii ISU Tulcea.

Forţele de intervenţie au reuşit ancorarea epavei ambarcaţiunii, iar căutările au fost întrerupte în jurul orei 02.00 şi reluate vineri dimineaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici