O anchetă a fost deschisă după ce o fetiţă de 3 ani ar fi fost agresată de o educatoare la o grădiniţă din Caracal

Poliţiştii din judeţul Olt au deschis, luni, o anchetă la o grădiniţă cu program prelungit din oraşul Caracal, după ce părinţii unei fetiţe în vârstă de trei ani au anunţat, pe facebook, faptul că aceasta ar fi fost agresată de o educatoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1009 afișări
Imaginea articolului O anchetă a fost deschisă după ce o fetiţă de 3 ani ar fi fost agresată de o educatoare la o grădiniţă din Caracal

O anchetă a fost deschisă după ce o fetiţă de 3 ani ar fi fost agresată de o educatoare la o grădiniţă din Caracal

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Olt au anunţat, luni, că fac cercetări pentru purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe, după ce părinţii unei fetiţe de trei ani acuză că micuţa ar fi fost agresată de educatoare, la o grădiniţă cu program prelungit din Caracal. Aceştia au postat pe Facebook fotografii cu rănile pe care fetiţa lor le-ar fi suferit la mână, iar Poliţia s-a autosesizat.

”Nu există nicio sesizare în acest sens. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Caracal s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru a stabili veridicitatea informaţiilor apărute, legat de cazul fetiţei care ar fi fost agresată de către o educatoare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. Educatoarea va fi audiată de poliţişti.

O anchetă în acest caz face şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Olt, o comisie fiind trimisă luni la grădiniţă.

”În cazul situaţiei de la Caracal, nu avem sesizare la inspectorat pe această temă, din partea nimănui, nici din partea părinţilor, dar am aflat de caz şi facem verificări la grădiniţă, pe care le face în paralel şi conducerea şcolii de acolo, şi Poliţia. O să vedem care sunt concluziile. Am vorbit şi cu doamna educatoare de la grupă, dumneaei şi-a spus punctul de vedere, dar rămâne să vedem ce constată comisia de cercetare. Nu am văzut imaginile, suntem în faza de a face şi noi cercetări”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Leontina Manea, inspector şcolar în cadrul ISJ Olt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici