O avere pentru o „viaţă de câine”. Un japonez a plătit o sumă impresionantă pentru a se „transforma” într-un Collie VIDEO

  • Ciudat, neobişnuit, inedit şi realist. Aşa poate fi descris obiectivul unui japonez care a plătit 15.700 de dolari pentru un costum de Collie, la comandă, în mărime naturală.
  • Crearea costumului a durat 40 de zile.
9247 afișări
Imaginea articolului O avere pentru o „viaţă de câine”. Un japonez a plătit o sumă impresionantă pentru a se „transforma” într-un Collie VIDEO

FOTO ZeppetJP/Twitter

Aproape 16.000 de dolari (două milioane de yeni) este suma plătită de către bărbat pentru a-şi împlini visul. Oricât de neobişnuită ar părea dorinţa lui, s-a găsit cineva să o onoreze. O companie care creează costume pentru TV s-a în(ham)at (sic!) şi i-a îndeplinit marele vis. 
 
„Mi-am dorit să fiu un animal, aşa că am devenit un Collie”, scrie japonezul pe canalul său de YouTube. 
 
Japonezul cu numele de Twitter Toco a postat şi un clip cu el în noua postură. Se rostogoleşte şi salută fanii.
 
În plus, bărbatul creează clipuri pentru YouTube purtând costumul de Collie şi mergând în patru labe. Fie că joacă tenis de masă sau se relaxează, acesta spune că îi place „să fie câine”.
 
„Câinii sunt animalele mele favorite, în special cei drăguţi. Aşa că am făcut un costum după Collie, pentru că pare foarte real când îl îmbrac, şi da, este rasa mea favorită”, a mai spus bărbatul.
 
Compania japoneză care a creat costumul, Zeppet, a postat şi o serie de imagini din unghiuri diferite, în caz că vor mai apărea şi alţi doritori „La cererea unui client, am creat acest model. Asemănarea cu un câine Collie este foarte realistă”. Angajaţii au muncit din greu timp de 40 de zile. „Am strâns fotografii al unui Collie din unghiuri diferite pentru a putea reproduce blana câinelui, iar în mişcare, să pară cât mai naturală”, a mai declarat compania. 
 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici