O avocată care a adus victoria României în procesul Roşia Montană a sărbătorit pe stadion

Aurora Damcali, care a făcut parte din echipa de avocaţi care a învins compania Gabriel Resources în procesul Roşia Montană, a sărbătorit victoria României asistând la succesul Rapidului în faţa FCSB alături de Diana Şucu.

4419 afișări
Imaginea articolului O avocată care a adus victoria României în procesul Roşia Montană a sărbătorit pe stadion

S-a dat cu Rapidul! Aurora Damcali, dreapta, lângă Diana Şucu, soţia patronului de la Rapid, pe Arena Naţională, la meciul de sâmbătă seară

Diana Şucu, soţia patronului rapidist Dan Şucu, a fost prezentă aseară la meciul cu FCSB, scor 4-0, alături de Aurora Damcali, avocat care a reprezentat România în „procesul Roşia Montană”, câştigat împotriva compainiei canadiene Gabriel Resources.

„Prietena mea deşteaptă, Aurora Damcali, care a luptat şi a câştigat alături de colegii ei în procesul Roşia Montană, a făcut un pas important în viaţa ei: a devenit Rapidistă”, a scris Diana Şucu, alături de o poză cu Aurora Domcali, prezentă la Arena Naţională cu un fular vişiniu în jurul gâtului.

Aurora Damcali a răspuns la postarea Dianei Şucu: „Mulţumesc mult! M-am bucurat să simt vibraţia suporterilor şi victoria Rapidului alături de voi!”. Postarea a primit inimioară, printre alţii, de la jucătorul de tenis de câmp Marius Copil, de asemenea fan al Rapidului.

Potrivit ZF, România a fost reprezentată în arbitraj de consorţiul LALIVE şi Leaua Damcali Deaconu Păunescu (LDDP). Echipa LALIVE a fost condusă de Dr. Veijo Heiskanen, Matthias Scherer, Lorraine de Germiny şi Noradèle Radjai. Alţi membri ai echipei au fost Christophe Guibert de Bruet, David Bonifacio, Emilie McConaughey şi Baptiste Rigaudeau.

Echipa LDDP a fost condusă de Prof. Crenguţa Leaua şi i-a inclus pe Prof. Ştefan Deaconu, Andreea Simulescu, Liliana Deaconescu, Andra Filatov, Corina Tănase, Aurora Damcali, Marius Grigorescu şi Raluca Popa. Echipa a mai inclus, temporar, şi pe Mihaela Maravela şi Andreea Piţurcă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici