Video O betonieră a căzut într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat

O betonieră de mare tonaj care execută lucrări de asfaltare pe un bulevard din centrul municipiului Craiova a căzut, miercuri, într-o groapă de aproximativ 40 de centimetri, după ce asfaltul s-a surpat probabil din cauza unei conducte de apă care a cedat.

32 afișări

Incidentul a avut loc miercuri în jurul orei 14.30, pe bulevardul A. I Cuza, unde societatea căreia îi aparţine betoniera execută lucrări de asfaltare. Betoniera a căzut într-o groapă care s-a format după ce asfaltul a cedat şi care se umpluse cu apă.

Maşina a fost scoasă cu ajutorul unei macarale, de către o echipă de muncitori de la Compania de Apă Craiova.

"Deocamdată nu ştim ce s-a întâmplat cu exactitate. Am fost anunţaţi că pe strada A.I. Cuza s-a format această groapă şi a căzut o betonieră. Acum vom scoate apa şi vom vedea de unde s-a format fisura. Este posibil ca o ţeavă să fi fost uzată şi să fi cedat mai de mult”, a declarat directorul tehnic al Companiei de Apă Oltenia, Ion Popa.

Un echipaj de poliţişti de la Serviciul Poliţiei Rutiere Dolj s-a deplasat la faţa locului şi a blocat strada A.I. Cuza, dirijând autoturismele pe străzile adiacente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici