O bucureşteancă dată dispărută în urmă cu 15 ani, descoperită întâmplător de poliţişti

O bucureşteancă dată dispărută din 1992, când avea şapte ani, a fost descoperită întâmplător de poliţişti, după ce s-a internat în spital fără acte, în ultimii 15 ani ea fiind crescută de o familie "binevoitoare".

1 afișare
Imaginea articolului O bucureşteancă dată dispărută în urmă cu 15 ani, descoperită întâmplător de poliţişti

O bucureşteancă dată dispărută în urmă cu 15 ani, descoperită întâmplător de poliţişti

Potrivit Poliţiei Capitalei, Simona Nicolae a fost dată dispărută în 1992, când avea şapte ani. Tânăra, de etnie romă, a spus familiei că pleacă la bunici, iar pe drum, în zona Restaurantului Perla din sectorul 2 al Capitalei, s-a întâlnit cu mai mulţi copii şi a rămas să se joace cu aceştia.

Tatăl copiilor cu care fata s-a jucat a luat-o acasă, iar familia acesteia nu a mai ştiut nimic despre ea vreme de 15 ani.

În iunie 2007, femeia a fost nevoită să se interneze în spital din cauza unor probleme medicale. Angajaţii spitalului au sesizat Poliţia cu privire la faptul că femeia nu avea acte.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că în urmă cu 15 ani femeia a fost dată dispărută. Astfel, familia acesteia a fost înştiinţată că tânăra, acum majoră, a fost găsită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici