O bunică şi nepotul său au fost atacaţi de doi câini agresivi scăpaţi de stăpân, în Arad

  • O femeie de 66 de ani şi nepotul ei, în vârstă de 6 ani, au fost atacaţi de doi câini agresivi, scăpaţi de stăpân, în Arad.
  • Bunica s-a pus în faţa câinelui pentru a-şi salva nepotul şi a fost rănită grav.
171 afișări
Imaginea articolului O bunică şi nepotul său au fost atacaţi de doi câini agresivi scăpaţi de stăpân, în Arad

O bunică şi nepotul său au fost atacaţi de doi câini agresivi scăpaţi de stăpân, în Arad

În momentul atacului, femeia şi-a apărat nepotul punându-se în faţa câinelui agresiv.

Femeia în vârstă de 66 de ani, din Arad, a sunat la 112 şi a spus că a fost muşcată de un câine, scăpat din curtea unui imobil, în cartierul Micălaca, din oraş, în timp ce îşi plimba nepoţelul în vârstă de şase ani.

La locul atacului au intervenit un echipaj de Jandarmerie şi un echipaj de ambulanţă.

„Proprietara unui imobil (...) a deschis poarta pentru a conduce spre ieşire un membru de familie, iar în acel moment, din curtea imobilului, au ieşit doi câini de talie medie şi s-au năpustit asupra femeii şi copilului aflaţi la plimbare. Aceasta a încercat să-şi apere nepoţelul punându-se în faţa câinilor agresivi. Unul dintre câini a muşcat-o provocându-i o leziune la nivelul şoldului. Cei doi câini au fost imobilizaţi de către proprietară şi introduşi în curtea imobilului”, transmite, vineri, Jandarmeria Arad.

Pe numele proprietarei câinilor au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, conform Codului Penal.

Femeia agresată a fost transportată la unitatea de primiri urgenţe unde a primit îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici