VIDEO  O calamitate naturală a lovit Rusia în Orientul Îndepărtat pentru a doua oară într-o lună

Ploile violente au paralizat oraşul Vladivostok, transformând drumurile în râuri şi punând în pericol 70.000 de oameni.

506 afișări
Imaginea articolului O calamitate naturală a lovit Rusia în Orientul Îndepărtat pentru a doua oară într-o lună

O calamitate naturală a lovit Rusia în Orientul Îndepărtat pentru a doua oară într-o lună

Inundaţii în regiunea Primorye, din Orientul Îndepărtat al Rusiei, pentru a doua oară în această lună.

Potrivit autorităţilor locale, au fost înregistrate mai multe întreruperi de curent în zona Vladivostok.

În oraş, 70.000 de oameni au rămas fără electricitate timp de opt ore consecutive. Drumurile şi podurile au fost scufundate în apă. În câteva ore, a căzut apă pentru două săptămâni.

Guvernatorul regiunii, Oleg Kozhemako, le-a cerut angajatorilor să scurteze ziua de lucru pentru angajaţii lor. În unele cartiere au fost evacuate grădiniţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici