O camionetă s-a făcut scrum pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

  • O camionetă s-a făcut scum, sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti.
  • Şoferul, care era singur în maşină, a reuşit să iasă la timp, astfel că nu au fost victime.
75 afișări
Imaginea articolului O camionetă s-a făcut scrum pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Pompierii din cadru Detaşamentului Bradu au intervenit sâmbătă dimineaţa cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD în cazul unui incendiu produs la o camionetă, pe Autostrada A1, km 94, sensul Piteşti spre Bucureşti.

Salvatorii au constatat că flăcările cuprinseseră aproape în întregime vehiculul.

„S-a intervenit pentru stingerea incendiului, iar pe parcursul intervenţiei pompierilor traficul a fost oprit pe respectivul sens de mers. Nu au fost victime, şoferul sesizând producerea incendiului, oprind şi evacuându-se la timp”, spun reprezentanţii ISU Argeş.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului sunt scurgerile de lichide combustibile pe suprafeţele fierbinţi din compartimentul motor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici