O cantitate impresionantă de prezervative contrafăcute a fost găsită în Portul Constanţa Sud Agigea

Peste 140.000 de pachete de prezervative contrafăcute, în valoare de aproape 1,5 milioane de lei, au fost găsite în Portul Constanţa Sud Agigea într-un container sosit din China.

1089 afișări
Imaginea articolului O cantitate impresionantă de prezervative contrafăcute a fost găsită în Portul Constanţa Sud Agigea

O cantitate impresionantă de prezervative contrafăcute a fost găsită în Portul Constanţa Sud Agigea

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Garda de Coastă, poliţiştii de frontieră şi vameşii de la Biroul Vamal Constanţa Sud au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, bunuri în valoare de aproximativ 1.440.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în urma controlului amănunţit efectuat în baza analizei de risc, împreună cu lucrătorii vamali, la un container sosit din China, au fost descoperite 144.000 pachete cu prezervative susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

Acestea aveau ca destinaţie o societate comercială de pe raza judeţului Ilfov, administratorul firmei fiind un cetăţean român, în vârstă de 56 de ani.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 1.440.000 lei, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici