O casetă de valori, furată din biroul unei firme de pază, este căutată cu scafandri în râul Jiu

  • O casetă de valori în care erau peste 200.000 de lei a fost furată din biroul unei firme de pază din Craiova este căutată de poliţişti, care au apelat şi la scafandri, pentru a o depista, în apele râului Jiu.
  • Doi bărbaţi au fost reţinuţi.
305 afișări
Imaginea articolului O casetă de valori, furată din biroul unei firme de pază, este căutată cu scafandri în râul Jiu

O casetă de valori, furată din biroul unei firme de pază, este căutată cu scafandri în râul Jiu

Doi bărbaţi din judeţul Dolj, în vârstă de 35 şi 59 de ani, au fost reţinuţi în urma cercetărilor făcute de poliţiştii din Dolj şi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, bănuiţi că au furat o casetă de bani, fixată în perete, din biroul unei firme de pază din Craiova, în data de 1 februarie.

În timpul cercetărilor s-a aflat că hoţii ar mai fi sustras şi o altă sumă de bani, aflată în sertarul unui birou dintr-o încăpere alăturată.

În urma verificărilor efectuate, prejudiciul a fost estimat la suma de aproximativ 235.000 de lei.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 35 de ani ar fi pătruns prin escaladare în imobilul folosit de firma de pază, iar după ce acesta ar fi sustras banii, ar fi fost ajutat de bărbatul de 59 de ani să părăsească zona respectivă cu o maşină.

Cercetările în acest caz continuă pentru recuperarea prejudiciului, iar cei doi bărbaţi urmează să fie prezentaţi, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii de investigaţii criminale au fost sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi de echipajul de scafandri din cadrul ISU Dolj, caseta sustrasă fiind căutată pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de mp în râul Jiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici