O cisternă cu combustibil s-a răsturnat pe DN 67, în Vâlcea

Traficul pe DN 67, în zona localităţii vâlcene Costeşti, unde s-a răsturanat o cisternă încărcată cu produs petrolier, a fost blocat timp de o oră pe ambele sensuri.

48 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, comisar Simona Dumitrică, a declarat că cisterna este încărcată cu 26 de tone de păcurină.

Ea a precizat că autovehiculul, care se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea spre Horezu, este răsturnat cu roţile în sus într-un şant din afara şoselei, la faţa locului fiind aşteptată o macara care să ridice cisterna.

Conform sursei citate, din cisternă se scurge păcurină, însă nu există pericol de explozie.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zonă fusese reluat, după ce timp de aproximativ o oră a fost blocat, şoferii fiind dirijaţi de către poliţişti pe rute ocolitoare care fac legătura întrre Horezu şi Costeşti.

Cisterna s-a răsturnat la kilometrul 157 al DN 67, la ieşirea din localitatea Costeşti spre Horezu, într-o zona de pantă, iar cauza probabilă a incidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici