O cisternă încărcată cu 30 de tone de motorină s-a răsturnat pe DN1, în judeţul Braşov

O cisternă încărcată cu aproximativ 30 de tone de motorină s-a răsturnat, miercuri seară, pe DN1, în apropierea localităţii Mândra din judeţul Braşov, traficul în zonă fiind blocat pe ambele sensuri.

58 afișări

Combustibilul din cisterna răsturnată pe DN 1 este transferat într-un alt autovehicul, traficul în zonă rămânând în continuare blocat, fără a exista pericol de explozie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Mircea Costăchescu, la ora transmiterii acestei ştiri cele 30 de tone de motorină din cisterna răsturnată sunt transferate într-o altă cisternă, iar circulaţia în zonă este în continuare blocată pe ambele sensuri.

La locul accidentului au sosit două echipaje de la ISU Făgăraş, care au izolat zona, însă nu a existat pericolul producerii unei explozii, a precizat sursa citată.

"În momentul în care cisterna s-a răsturnat, a prins şi un autoturism BMW parcat în zonă, pe care l-a târât aproximativ 20 de metri. Din fericire nu se afla nimeni în maşină şi nu s-au înregistrat victime. S-a lucrat la decuplarea bornelor ambelor maşini şi acum se procedează la transferul motorinei dintr-o cisternă în alta", a spus Costăchescu.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.40, după ce şoferul cisternei a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe carosabilul alunecos din cauza ploii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici