O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în judeţul Vrancea. Există risc de incendiu

O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, marţi dimineaţă, în afara localităţii vrâncene Bilieşti, şoferul pierzându-şi viaţa, potrivit pompierilor la ora transmiterii acestei ştiri existând riscul producerii unui incendiu în zonă.

793 afișări
Imaginea articolului O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în judeţul Vrancea. Există risc de incendiu

O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în judeţul Vrancea. Există risc de incendiu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Cristina Duţă, accidentul s-a petrecut în afara localităţii Bilieşti, pe un drum judeţean.

Din primele informaţii, o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, iar şoferul a fost prins sub cabină şi a murit pe loc, deocamdată nefiind stabilite împrejurările în care a avut loc accidentul.

Conform lui Duţă, la ora actuală există riscul producerii unui incendiu, astfel că maşinile au fost îndepărtate din zonă, iar perimetrul este izolat de forţele de intervenţie.

Cisterna răsturnată pe DJ 204 aparţine unei firme din Bacău, iar motorina urma să ajungă în Vrancea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Cristina Duţă, firma căreia îi aparţine transportul care s-a răsturnat în afara localităţii vrâncene Bilieşti este din Bacău.

După accident, autorităţile din Vrancea au luat legătura cu societatea respectivă pentru a trimite în zona accidentului o altă cisternă cu care să se transvazeze motorina din cisterna răsturnată pe marginea şoselei.

De asemenea, în zonă este aşteptată o macara cu ajutorul căreia să fie repusă pe roţi cisterna răsturnată.

Între timp, pompierii au reuşit să scoată de sub cabină trupul neînsufleţit al şoferului.

De asemenea, pompierii au descoperit că în maşina care s-a răsturnat la Bilieşti se afla un pasager, acesta fiind preluat de o salvare şi transportat la cel mai apropiat spital, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Anchetatorii urmează să stea de vorbă cu pasagerul respectiv pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

La ora transmiterii acestei ştiri, angajaţii ISU Vrancea continuă să cureţe carosabilul acoperit de motorina care se scurge din cisterna fisurată. De asemenea, au răcit brusc încărcătura pentru a limita, pe cât posibil, riscul producerii unei explozii.

În continuare, zona este izolată, iar traficul pe DJ 204, în afara localităţii Bilieşti, este întrerupt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici