O clădire dezafectată s-a prăbuşit peste un bărbat în Ovidiu. Victima a fost scoasă fără viaţă de sub dărâmături

Clădirea dezafectată a unei foste uzine din localitatea constănţeană Ovidiu s-a prăbuşit, sâmbătă după-amiază, peste un bărbat. Victima a fost scoasă fără viaţă de sub dărâmături de către pompierii constănţeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

215 afișări
Imaginea articolului O clădire dezafectată s-a prăbuşit peste un bărbat în Ovidiu. Victima a fost scoasă fără viaţă de sub dărâmături

O clădire dezafectată s-a prăbuşit peste un bărbat în Ovidiu. Victima a fost scoasă fără viaţă de sub dărâmături

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pomperii au fost solicitaţi prin Serviciul de urgenţă 112 să intervină la ieşirea din localitatea Ovidiu, după ce o clădire dezafectată în care a funcţionat o uzină s-a prăbuşit peste un bărbat.

La faţa locului, s-au deplasat trei autospeciale din cadrul ISU Dobrogea şi un echipaj SMURD, iar echipele de intervenţie au descoperit că o clădire dezafectată de două etaje s-a prăbuşit peste bărbat.

Pentru scoaterea acestuia de sub dărâmături, pompierii au adus în zonă un excavator al Primăriei Ovidiu şi o macara, dar nu a mai fost necesară intervenţia acesteia.

În cele din urmă, reprezentanţii ISU Dobrogea au reuşit să-l scoată de sub dărâmături pe bărbatul respectiv, acesta fiind însă decedat.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea bărbatului şi împrejurările în care a avut loc accidentul.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul respectiv avea 33 de ani, era din localitate şi  venise la clădirea respectivă ca să ia cărămizi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici