O clădire din curtea unei biserici din Botoşani a luat foc

O clădire din curtea unei biserici din localitatea Drislea, judeţul Botoşani, în care se afla centrala termică, a luat foc în noaptea de marţi spre miercuri. Nu au fost persoane rănite.

70 afișări
Imaginea articolului O clădire din curtea unei biserici din Botoşani a luat foc

O clădire din curtea unei biserici din Botoşani a luat foc

Incendiul violent a izbucnit seara trecută, pe raza localităţii Drislea.

O clădire, aflată în curtea bisericii, unde era amplasată o centrala termică, a luat foc, cel mai probabil de la un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Truşeşti. Aceştia au constatat faptul că anexa ardea în totalitate şi exista pericolul de propagare a flăcărilor şi la celelalte construcţii din apropiere.

Incendiul a fost stins în limitele găsite.

Nu au fost persoane rănite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici