O companie aeriană low-cost a decis să suspende zborurile către Israel

În contextul unei riposte aşteptate, Easy Jet anulează zborurile către Israel.

563 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană low-cost a decis să suspende zborurile către Israel

O companie low-cost a decis să suspende zborurile către Israel

Din cauza tensiunilor din urma atacului iranian lansat sâmbătă împotriva Israelului, compania aeriană low-cost EasyJet a decis să suspende temporar zborurile către şi dinspre Israel până pe 21 aprilie.

„Clienţii ale căror zboruri sunt afectate de acest lucru au primit notificări prin SMS şi e-mail conform detaliilor furnizate în momentul rezervării. Siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului este întotdeauna prioritatea principală a companiei”, se arată într-o notă, după cum a raportat Ynet.

Între timp, după atacul iranian, zborurile au fost reluate, parţial, de pe aeroportul din Teheran.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici