O companie din New York a strâns peste 120.000 de dolari pentru a realiza figurina lui Zelenski

  • O companie din Brooklyn, New York, şi-a propus să realizeze o figurină a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski.
  • Firma a strâns peste 120.000 de dolari pentru a începe operaţiunea, potrivit Reuters.
198 afișări
Imaginea articolului O companie din New York a strâns peste 120.000 de dolari pentru a realiza figurina lui Zelenski

FOTO Reuters

FCTRY a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a finanţa producţia în urmă cu mai puţin de două săptămâni. Aceasta şi-a atins obiectivul de finanţare de 30.000 de dolari în doar trei ore şi de atunci a strâns peste 120.000 de dolari. Pentru fiecare figurină vândută, un dolar va merge către Ucraina, au stabilit iniţatorii campaniei.

Un prototip din lut de 15 cm al figurinei Zelenski, modelat de artistul Mike Leavitt din Seattle, va fi folosit drept model pentru produsul care va fi fabricat din plastic în China.

„Modul în care l-am încadrat în campanie este eroul improbabil. Este liderul perfect pentru acest moment, pur şi simplu acest personaj super inspirat. Are această forţă reală care se manifestă, dar este umil şi reprezintă într-un fel opusul a tot ceea ce am ajuns să asociem cu politica", a declarat Jason Feinberg, director executiv şi director de creaţie la FCTRY.

Volodimir Zelenski are 44 de ani şi a fost actor de comedie înainte să ajungă preşedinte al Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici