O conductă de gaz s-a fisurat în Sectorul 3 al Capitalei. Pericolul de explozie este scăzut

O conductă de gaz s-a fisurat, sâmbătă, în sectorul 3 al Capitalei, iar un echipaj al ISU Bucureşti a intervenit la faţa locului pentru siguranţa celor care remediază defecţiunea, pericolul de explozie fiind redus.

169 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucurşti, Ovidiu Pană, a declarat, pentru MEDIAFAX, că incidentul s-a petrecut într-un spaţiu deschis, pe strada Liviu Rebreanu, din sectorul 3.

Potrivit lui Pană, este vorba de o fisură, iar pericolul de explozie este redus, tocmai datorită spaţiulu deschis.

O echipă a ISUBucureşti se află la faţa locului, cu o autospecială cu apă şi spumă pentru a asigura respectarea normelor de protecţia muncii celor care vor remedia defecţiunea.

Aproximativ 300 de apartamente din sectorul 3 al Capitalei sunt afectate de fisura produsă la conducta de gaz din zona Liviu Rebreanu, alimentarea cu gaze naturale urmând să se reia duminică, după remedierea defecţiunii, anunţă, sâmbătă, Distrigaz Sud Reţele.

"Reprezentanţii companiei au constatat o agresiune asupra unei conducte de gaz în timpul efectuării unor lucrări asupra tramei stradale de către firma executantă. În urma sistării alimentării cu gaze naturale, au fost afectaţi aproximativ 300 de clienţi casnici. Alimentarea cu gaze naturale a clienţilor din zonă se va relua după remedierea defectului de către echipele de intervenţie, în cursul zilei de 9 octombrie", se arată în comunicatul transmis MEDIAFAX de companie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici