O elevă de 16 ani s-a aruncat de la etaj, pentru că obţinuse locul şapte la olimpiada de astronomie

O elevă în vârstă de 16 ani de la Colegiul Naţional "Carol I" din Craiova s-a aruncat, duminică seară, de la etajul al optulea al blocului în care locuia, supărată că obţinuse locul al şaptelea la olimpiada judeţeană de astronomie, medicii sosiţi la faţa locului constatând decesul fetei.

2133 afișări
Imaginea articolului O elevă de 16 ani s-a aruncat de la etaj, pentru că obţinuse locul şapte la olimpiada de astronomie

O elevă de 16 ani s-a aruncat de la etaj, pentru că obţinuse locul şapte la olimpiada de astronomie (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Adolescenta, Ştefania Stepu, se întorsese de la olimpiada de astronomie cu două ore înainte de incident şi era foarte deprimată.

"Eu o lăsasem acasă acum două ore. I-am spus că nu e capăt de ţară că a luat locul al şaptelea", a declarat profesorul de fizică al fetei, Octavian Georgescu.

Eleva s-a aruncat de la etajul al optulea al blocului în care locuia, din zona complexului Rotonda, din municipiul Craiova.

La faţa locului au ajuns o ambulanţă şi mai multe echipaje de poliţişti, însă medicii nu au reuşit să îi salveze viaţa tinerei, care a murit din cauza leziunilor suferite.

"Noi nu am mai putut face nimic, decât să constatăm decesul", a declarat medicul Luciana Rotaru de pe SMURD.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dolj au declarat că, după primele cercetări, s-a stabilit că fata de 16 ani s-a sinucis, oamenii legii aşteptând şi rezultatul necropsiei.

Cercetările în acest caz vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs incidentul..

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici