O explozie s-a produs într-o locuinţă din Prahova. Doi tineri au fost răniţi

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, într-o locuinţă din localitatea Boldeşti-Scăieni, judeţul Prahova. Doi tineri de 18 şi 21 de ani au fost răniţi şi duşi la spital.

2592 afișări
Imaginea articolului O explozie s-a produs într-o locuinţă din Prahova. Doi tineri au fost răniţi

O explozie s-a produs într-o locuinţă din Prahova. Doi tineri au fost răniţi

Reprezentanţii ISU Prahova au anunţat că pompierii militari au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, la o explozie neurmată de incendiu la o sobă, într-o locuinţă din localitatea Boldeşti-Scăieni.

În urma exploziei, doi tineri în vârstă de 18, respectiv 21 de ani, au fost transportaţi la spital.

Unul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi facial, iar celălalt arsuri de gradul 1 pe braţe.

Nu a fost afectată structura de rezistenţa a locuinţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici