O familie din Constanţa a ajuns la spital intoxicată cu gaz

  • O familie formată din doi adulţi şi un bebeluş de 4 luni a ajuns la spital intoxocata cu gaz
  • Inncidentul a avut loc in localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa
  • ISU Dobrogea a intervenit
118 afișări
Imaginea articolului O familie din Constanţa a ajuns la spital intoxicată cu gaz

O familie din Constanţa a ajuns la spital intoxicată cu gaz

O familie formată din doi adulţi şi un bebeluş de 4 luni din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, a ajuns la spital intoxicată cu gaz.

ISU Dobrogea anunţă că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pompierii au mers la o locuinţă din Valu lui Traian pentru a ajuta doi adulţi şi un copil, probabil intoxicaţi cu gaz.

Ajunşi la fata locului, pompierii au găsit un bărbat de 27 de ani, o femeie de 21 de ani şi un copil de 4 luni care aveau simptome ale unei intoxicaţii.

„Paramedicii şi medicii SMURD i-au transportat la spital, iar pompierii de pe autospeciala de stingere au asigurat ventilarea şi eliminarea sursei de risc din încăpere. Cauza este în curs de stabilire”, adaugă pompierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici