O fată a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-o casă din Caracal

Timp de 12 ore, mai mulţi poliţişti şi jandarmi din judeţul Olt au încercat să găsească o fată care a sunat la 112 şi a spus că a fost sechestrată într-o casă din Caracal, refuzând să ofere date de identificare. Când a fost găsită, fata a spus că a vrut să facă o glumă şi a fost amendată.

2338 afișări
Imaginea articolului O fată a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-o casă din  Caracal

O fată a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-o casă din Caracal

Potrivit IPJ Olt, o fată a sunat duminică, în jurul orei 13.00, la 112, spunând că a fost sechestrată într-o locuinţă de pe raza oraşului Caracal, însă a refuzat să ofere date de identificare.

Astfel, 20 de poliţişti din Caracal, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, au început căutarea fetei.

„Operaţiunea a durat aproximativ 12 ore, în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat”, au transmis poliţiştii.

Tânăra a fost găsit, are 17 ani şi este din Caracal, iar în momentul în care a fost întrebată de ce a apelat la 112 fără să aibă motiv, aceast a spus că a făcut o glumă.

La ora transmiterii acestei ştiri, tânăra este la sediul Poliţiei Caracal, pentru audieri şi a primit o amendă de 500 de lei.

Taguri:
apel,
1112,
caracal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici