O fată de 12 ani, din Cluj, dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

O fată de 12 ani, din comuna Sînpaul, judeţul Cluj, a fost dată dispărută de familie, după ce, sâmbătă, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

126 afișări
Imaginea articolului O fată de 12 ani, din Cluj, dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

O fată de 12 ani, din Cluj, dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Poliţia Cluj, Iasmina-Cristina Fărcaş a dispărut de acasă, din comuna Sînpaul, judeţul Cluj, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 9.00.

Oamenii legii fac apel la cei care o văd să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Fata are 1,40 metri înălţime, 60 - 70 kg, păr lung, brunet, purtat adesea prins la spate, ochii negri şi nu are semne particulare.

În momentul plecării de la locuinţă, purta o bluză de culoare neagră, pantaloni- blugi de culoare albastră, cizme de culoare maro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici