O fată de 13 ani din Mehedinţi, dispărută de acasă, este căutată de poliţie/ La momentul dispariţiei, se afla alături de mama sa

Poliţiştii din Mehedinţi fac verificări pentru a găsi o fată de 13 ani, care a dispărut în timp ce se afla cu mama, în Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi.

1461 afișări
Imaginea articolului O fată de 13 ani din Mehedinţi, dispărută de acasă, este căutată de poliţie/ La momentul dispariţiei, se afla alături de mama sa

O fată de 13 ani din Mehedinţi, dispărută de acasă, este căutată de poliţie

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică noaptea, în jurul orei 22.45, de către tatăl fetei, despre faptul că, fiica sa minoră, Denisa Maria Şerlău, de 13 ani, a plecat de la locuinţa de domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificări, poliţiştii au stabilit, duminică, fata, în ziua de 12 mai, fata a fost în Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa, iar ulterior s-a despărţit de ea pentru a merge în zona centrală a oraşului, apoi nu a mai revenit acasă.

Copila are ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,75-1,80 metri înălţime, păr şaten, lung, faţă rotundă.

La data dispariţiei, purta o bluză de trening de culoare albă, blugi de culoare neagră şi pantofi sport negri cu talpa albă, precum şi un rucsac de culoare albastru-petrol.

Poliţiştii îi roagă pe cei care pot oferi detalii cu privire la fata dispărută să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici