O fată este căutată de pompierii din Brăila după ce a mers la scăldat în Dunăre şi nu a mai ieşit

O fată este căutată de pompierii din Brăila după ce o persoană a anunţat că a intrat în Dunăre şi nu a mai ieşit. Potrivit primelor informaţii, fata s-a aruncat în apă de pe o staţie de pompare.

289 afișări
Imaginea articolului O fată este căutată de pompierii din Brăila după ce a mers la scăldat în Dunăre şi nu a mai ieşit

O fată este căutată de pompierii din Brăila după ce a mers la scăldat în Dunăre şi nu a mai ieşit

Anunţul la 112 a fost făcut sâmbătă la ora 17.30.

Potrivit primelor informaţii, fata căutată era la scăldat şi, împreună cu o prietenă, s-a aruncat în apă de pe o staţie de pompare.

Deoarece nu a mai ieşit la suprafaţă, martorii au anunţat autorităţile.

„Misiunea este în desfăşurare. Scafandrii au ajuns acolo, încă nu avem date clare despre fata pe care o căutăm. Se pare că s-a aruncat în apă, împreună cu o prietenă, de pe o staţie de pompare. Deoarece a dispărut, a fost anunţat dispeceratul 112. Acolo se mai află şi un echipaj medical, dar a fost trimis şi elicopterul SMURD”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Misiunea scafandrilor şi a elicopterului SMURD se va încheia odată cu lăsarea întunericului.

Taguri:
scăldat,
înec,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici