O femeie a ajuns la spital cu mâna într-o pungă după ce şi-a amputat-o cu un fierăstrău

O femeie în vârstă de 52 de ani din Iaşi a ajuns la spital, luni, cu mâna stângă într-o pungă, după ce şi-a amputat-o accidental cu un fierăstrău.

673 afișări
Imaginea articolului O femeie a ajuns la spital cu mâna într-o pungă după ce şi-a amputat-o cu un fierăstrău

O femeie a ajuns la spital cu mâna într-o pungă după ce şi-a amputat-o cu un fierăstrău (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax foto)

Accidentul a avut loc în cursul dimineţii, în timp ce femeia tăia lemne cu un fierăstrău.

Ea a fost internată în stare gravă în secţia Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

"A ajuns la noi în urma amputaţiei traumatice a mâinii stângi. Femeia a venit la spital cu mâna într-o pungă. Pacienta a fost preluată rapid de medicii de urgenţă, apoi a fost transportată în sala de operaţii a clinicii de chirurgie reconstructivă, unde medicii vor încerca replantarea mâinii", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru de la Spitalul "Sfântul Spiridon".

El a precizat că prognosticul în acest caz rămâne extrem de rezervat din cauza severităţii leziunilor, dar şi a complicaţiilor posibile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici