O femeie a condus maşina fără permis şi a provocat un grav accident rutier. Unul dintre copiii ei a murit

  • O femeie în vârstă de 27 de ani a condus maşina în localitatea Cornereva, din judeţul Caraş-Severin, deşi nu avea permis, iar la un moment dat s-a răsturnat în pârâu.
  • Unul dintre cei patru copii ai săi, care erau în maşină, a murit.
2768 afișări
Imaginea articolului O femeie a condus maşina fără permis şi a provocat un grav accident rutier. Unul dintre copiii ei a murit

Sursa foto: Mediafaxfoto

Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată, sâmbătă, despre accidentul rutier produs pe un drum judeţean din Caraş-Severin, localitatea Cornereva.

O maşină s-a răsturnat în pârâu.

Oamenii legii spun că cea care a condus maşina este o femeie de 27 de ani, din Cornereva, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat cei 4 copii minori ai femeii, unul dintre aceştia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit, echipajul medical care a preluat minorul constatând decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare”, spun reprezentanţii Poliţiei caraş-Severin.

Ceilalţi trei copii nu au fost răniţi în urma accidentului rutier.

Femeia de 27 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În prezent s-a dispus necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului minorului, iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici