O femeie a fost reţinută după ce a tras cu un pistol cu bile spre două persoane în faţa unui club din Sighişoara

O femeie de 42 de ani, acuzată că a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile, spre un bărbat şi o femeie, cu care anterior avusese un conflict, fără a lovi pe cineva, în faţa unui club din Sighişoara, a fost reţinută, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1170 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost reţinută după ce a tras cu un pistol cu bile spre două persoane în faţa unui club din Sighişoara

O femeie a fost reţinută după ce a tras cu un pistol cu bile spre două persoane în faţa unui club din Sighişoara

Potrivit unui comunicat de presă trimis, luni, de Poliţia Mureş, o femeie de 42 de ani a fost reţinută după ce, în ziua de Paşti, în urma unui conflict, ar fi făcut uz de armă neletală, în municipiul Sighişoara.

”În faţa unui club din Sighişoara, o femeie, de 42 de ani, ar fi adresat ameninţări şi ar fi făcut uz de armă neletală, nesupusă autorizării. Din cercetări, a reieşit că femeia ar fi tras cu pistolul, mai multe focuri de armă, în direcţia a doua persoane şi a unui autoturism, fără a cauza vătămări corporale sau pagube materiale”, potrivit Poliţiei Mureş.

Reprezentanţii IPJ Mureş au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că persoana reţinută avusese un conflict cu femeia şi cu bărbatul spre care a tras duminică, iar cauzele acestuia sunt în cercetare.

”În vederea continuării cercetărilor pistolul, model Airsoft Gun, de tip revolver, cu bile din plastic cu diametrul de 6 milimetri a fost ridicat de poliţişti, iar femeia a fost reţinută pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, potrivit Poliţiei Mureş.

Activităţile sunt desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici