O femeie a fost stropită cu benzină şi incendiată chiar de soţul ei / Femeia a fost dusă la spital în stare stabilă

Un incident deosebit de grav s-a produs într-o localitate din judeţul Vrancea, unde o femeie a fost stropită cu benzină şi incendiată chiar de soţul ei. Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul a fost dus la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2937 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost stropită cu benzină şi incendiată chiar de soţul ei / Femeia a fost dusă la spital în stare stabilă

O femeie a fost stropită cu benzină şi incendiată chiar de soţul ei / Femeia a fost dusă la spital în stare stabilă

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, joi, poliţiştii din comuna Tătăranu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în seara zilei de 19 februarie, o femeie de 54 de ani, din localitatea Bordeasca, a fost stropită cu benzină de soţ, care apoi i-ar fi dat foc.

Femeia a fost dusă la spital în stare stabilă.

Bărbatul se află în acest moment în custodia poliţiştilor.

El este audiat şi şi poliţiştii încearcă să afle împrejurările în care s-a produs incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici