O femeie a murit şi două sunt rănite, după ce au fost lovite de un şofer beat, în timp ce stăteau pe bancă FOTO

O femeie de 52 de ani a murit şi alte două au fost rănite, luni seara, după ce au fost strivite în timp ce stăteau pe o bancă, de o maşină condusă de un şofer beat şi fără permis. Accidentul s-a produs în localitatea Berevoeşti din judeţul Argeş.

586 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit şi două sunt rănite, după ce au fost lovite de un şofer beat, în timp ce stăteau pe bancă FOTO

Tragedie în Argeş FOTO Mediafax

Un bărbat de 37 de ani, din Berevoeşti, care conducea un autoturism pe un drum comunal din localitate, a lovit un autoturism parcat, după care a ricoşat pe sensul opus, unde a accidentat trei femei aflate pe o bancă.

În urma impactului, una dintre femei, de 52 de ani, a murit, iar celelalte două au fost rănite.

Din verificările poliţiştilor a reieşit că şoferul nu avea permis de conducere şi era beat, etilotestul indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici