O femeie acuzată de soţ că şi-a răpit copiii, prinsă de Poliţie după ce a condus cu peste 200 km/h - VIDEO

O femeie din Bucureşti, despre care Poliţia avea informaţii că şi-ar fi răpit cei trei copii, a fost oprită, sâmbătă, de poliţişti, după ce a fost urmărită prin Capitală, pe Autostrada Soarelui şi pe DN 3 Lehliu-Călăraşi, conducând la un moment dat cu viteza de 200 de kilometri la oră.

28 afișări
Imaginea articolului O femeie acuzată de soţ că şi-a răpit copiii, prinsă de Poliţie după ce a condus cu peste 200 km/h - VIDEO

O femeie acuzată de soţ că şi-a răpit copiii, prinsă de Poliţie după ce a condus cu peste 200 km/h (Montaj foto)

Potrivit şefului Poliţiei Autostrăzi, comisar George Grigore, bărbatul femeii, care este din Capitală, a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112, spunând că soţia sa, care ar avea probleme psihice, l-a încuiat în casă şi a fugit cu copiii săi, în vârstă de 4, 5 şi 7 ani.

"Echipajele Poliţiei Rutiere Autostrăzi au reperat-o pe femeie în maşină, împreună cu copiii ei, şi s-a încercat oprirea acesteia, dar fără a se forţa acţiunea din cauza faptului că puteam pune în pericol vieţile acestora. A fost înregistrată cu aparatul radar cu viteza de 206 de kilometri la oră, iar la un moment dat a ieşit de pe autostradă şi a intrat pe DN 3 Lehliu-Călăraşi, unde s-a reuşit în cele din urmă oprirea ei. Urmează să cercetăm dacă femeia are dreptul din punct de vedere al sănătăţii să circule pe drumurile publice. În acest moment este surescitată şi nu se poate discuta cu ea", a declarat comisar-şef George Grigore.

Conform acestuia, femeii îi va fi reţinut permisul de conducere pentru depăşirea vitezei regulamentare şi pentru că nu a oprit la semnalele poliţistilor.

Sâmbătă seară, poliţiştii o audiau pe femeie, în zona localităţii Cuza Vodă, unde au oprit-o.

Copiii sunt în stare stabilă, iar la faţa locului au ajuns şi membrii familiei acesteia, a adăugat sursa citată.

Video Stirileprotv.ro

Femeia era su influenţa drogurilor

Femeia despre care Poliţia avea informaţii că şi-ar fi răpit cei trei copii consumase stupefiante, astfel că i-a fost întocmit dosar penal.

Potrivit şefului Poliţiei Autostrăzi, comisar-şef George Grigore, femeia, care a fost urmărită de poliţişti în trafic, din Capitală şi până în judeţul Călăraşi, este acuzată de conducere sub influenţa unor substanţe stupefiante, după ce a fost verificată cu aparatul de testare a drogurilor, care a indicat o substanţă derivată a opiumului.

"Femeia oprită de noi lângă Cuza Vodă era într-o evidentă stare de nervozitate şi surescitare suspectă, iar răspunsurile pe care le-a dat arătau că nu realizează ce a făcut şi în ce pericol a pus vieţile
propriilor copii. Conform legii, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care este sub influenţa unor substanţe stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani", a declarat comisar-şef George Grigore.

Femeia, căreia i-a fost întocmit dosar penal, a fost luată de la Cuza Vodă de către fratele său şi dusă, împreună cu copiii, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici