O femeie din Argeş a murit după ce a fost înjunghiată pe stradă, fără motiv, de un bărbat cu afecţiuni psihice. Acum doi ani, agresorul a comis o faptă similară

O femeie din Mioveni, judeţul Argeş, a murit, vineri, după ce un bărbat cu afecţiuni psihice a înjunghiat-o pe stradă, fără motiv, agresorul fiind la a doua faptă cu violenţă, însă nu a fost arestat, tocmai din cauza bolii.

2388 afișări
Imaginea articolului O femeie din Argeş a murit după ce a fost înjunghiată pe stradă, fără motiv, de un bărbat cu afecţiuni psihice. Acum doi ani, agresorul a comis o faptă similară

O femeie din Argeş a murit după ce a fost înjunghiată pe stradă, fără motiv, de un bărbat cu afecţiuni psihice. Acum doi ani, agresorul a comis o faptă similară

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, femeia din Mioveni a fost înjunghiată, în gât, pe stradă, în faţa unei cofetării.

„Femeia, în vârstă de 69 de ani, prezenta o hemoragie masivă. Noi am preluat-o de la Ambulanţă, a intrat în stop cardiorespirator. Din păcate a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit Poliţiei Argeş, agresorul are 37 de ani. Acesta ar fi aşteptat ca femeia să traverseze strada şi a atacat-o brusc, înjunghiind-o de mai multe ori, în zona gâtului.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul are probleme psihice, iar acum doi ani a comis aceeaşi faptă însă victima a supravieţuit.

La momentul comiterii primei fapte, agresorul nu a fost condamnat la închisoare, ci a fost internat într-un spital pentru o perioadă de un an şi jumătate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici