O femeie din Botoşani a născut un copil de 6,7 kilograme - VIDEO

O femeie dintr-o comună botoşăneană a născut, sâmbătă, la Maternitatea din Botoşani, un copil cu o greutate de 6,7 kilograme şi o înălţime de 58 de centimetri, acesta fiind un nou record de greutate pentru un nou-născut la Botoşani după ce anul trecut un alt copil a avut la naştere 6,45 kilograme.

272 afișări
Imaginea articolului O femeie din Botoşani a născut un copil de 6,7 kilograme - VIDEO

O femeie din Botoşani a născut un copil de 6,7 kilograme

Botoşăneanca, în vârstă de 39 de ani, din comuna Leorda, a născut, sâmbătă, prin cezariană, o fetiţă cu greutatea de 6.700 grame şi înălţimea de 58 de centimetri. Bebeluşul este cel de-al zecelea copil al familiei, cel mai mic avnând un an, iar cel mai mare 16 ani.

Femeia le-a spus medicilor de la Maternitatea Botoşani că pe durata sarcinii nu a fost niciodată la ginecolog astfel încât nu a ştiut că fătul se dezvoltă mai mult decât normal.

Naşterea de sâmbătă a stabilit un nou record după ce anul trecut, la aceeaşi maternitate, un alt copil a avut la naştere 6.450 de grame.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici