O femeie din Gorj a încercat să ascundă că vine din Italia, dar a fost depistată de autorităţi. I s-a întocmit dosar penal

  • O femeie din Gorj a încercat să ascundă de autorităţi că vine din Italia
  • Aceasta a fost depistată şi i s-a întocmit dosar penal
  • Femeia a fost descoperită atunci când încerca să ajungă acasă cu autocarul
4672 afișări
Imaginea articolului O femeie din Gorj a încercat să ascundă că vine din Italia, dar a fost depistată de autorităţi. I s-a întocmit dosar penal

O femeie din Gorj a încercat să ascundă că vine din Italia, dar a fost depistată de autorităţi. I s-a întocmit dosar penal

Poliţiştii din Lugoj, judeţul Timiş, au făcut dosar penal pe numele unei femei din Gorj care voia să ajungă acasă cu autocarul, fără să spună că vine din Italia.
 
Potrivit IPJ Timiş, poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi că într-un autocar care se îndrepta către Gorj era o persoană care ar veni din Italia.
 
Poliţiştii au constatat că femeia de 38 de ani a călătorit din Italia în Germania, iar vineri a ajuns în Timişoara şi a luat un autocar către Gorj.
 
Pentru că femeia nu a declarat autorităţilor că este venită din Italia, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele acesteia pentru zădărnicirea combaterii bolilor.
 
Femeia a fost pusă în carantină în judeţul Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici